Hevoset


Viekon Mortti

Mortti on 11-vuotias suomenhevos ruuna, joka on muuttanut talliimme keväällä 2022. Mortti on nuorena poikana kokeillut hieman raviurheilua, mutta ei siitä liiemmin innostunut ja siirtyi ratsun hommiin. Ennen meille muuttamista Mortti toimi Levillä vaellushevosena, ja tämän vuoksi se onkin mainio maastoratsu. Tällä hetkellä Mortti tarhaa Laten ja Kallen kanssa, ja ne ovatkin vallan mainio poikaporukka!


Gladur från Dearp

Late on 15-vuotias islanninhevos ruuna. Se asustaa tallillamme suurimman osan vuodesta, mutta yleensä kesäisin se lähtee omistajansa luokse lomalle muutamaksi kuukaudeksi. Late valloittaa ratsastajat puolelleen tasaisilla askelillaan ja ihastuttavalla ulkonäöllään!


Little Gladiator

Kalle on 14-vuotias shetlanninponi ruuna. Kalle muutti talliimme ollessaan neljä vuotias. Silloin Kalle toimi raviponina, viihtyen niiden hommien parissa aina yhdeksän vuotiaaksi asti. Nykyisin Kalle toimii tuntiponina, mutta vieläkin se nauttii ajohommista suuresti. Talvisin Kalle vetää mielellään myös rekeä. Kalle on kiltti ja rauhallinen lähes joka tilanteessa. Ponimaiseen tapaan se on kuitenkin suuri herkkusuu, ja ruoka on aina ensimmäisenä mielessä.


Pandoura

Pamela on 20-vuotias gotlanninruss tamma. Se onkin tallimme uusin asukas, sillä se muutti meille vasta syksyllä 2022. Pamela on toiminut aiemmin raviponina, joten siltä luonnistuvat myös ajohommat. 


Säväyksen Onni

Onni on 17-vuotias suomenhevos ruuna. Ennen ratsuksi siirtymistään se kilpaili menestyksekkään raviuran. Onni muutti meille vuonna 2017, joten se on asustanut tallissamme nyt jo kuusi vuotta. Onni on todellinen hurmuri, ja se pyrkii tekemään kaikkensa miellyttääkseen ratsastajaa. 


Lahjatuuli

Lahja on 20-vuotias suomenhevos tamma, jossa ikä ei näy lainkaan. Lahja on toiminut koko ikänsä ratsuna, ja onkin siinä meidän tallin pisimmälle koulutettu hevonen. Meidän talliimme Lahja muutti vuonna 2016. Lahja nauttii erityisesti esteiden hyppäämisestä, ja saattaapa se siinä joskus hiukan innostuakin. 


Valman Likka

Likka on 16-vuotias suomenhevos tamma. Likka on todellinen kaikki käy hevonen. Se on varsonut kolmesti, ja on myös emänä vallan mainio. Likka tuli talliimme sen ollessa neljä vuotias. Tällöin Likka toimi ravihevosena. Meidän omistukseemme Likka siirtyi vuonna 2014, ja siitä eteenpäin se on toiminut monissa eri tehtävissä, pääasiassa kuitenkin tuntiratsuna. 


Amanda

Amanda on 17-vuotias risteytysponi tamma. Se on rauhallinen vanhamuori, jolla ei yleensä ole kiire minnekään. Amandalla voivat ratsastaa niin vasta alkajat kuin jo kokeneemmat ratsastajat. Erityisesti Amanda pitää maastolenkeistä ja esteiden hyppimisestä.