Mitä tarjoamme

TallitoimintaTäyshoito ja varsojen opetus

Tarjoamme hevosten täyshoitoa seitsemänä päivänä viikossa. Hevoset saavat olla paljon ulkona, yksin tai laumassa. Hevoset ruokitaan säännöllisesti tilan omalla heinällä ja täysrehulla. Käytössä on suuri valaistu ulkokenttä ja maastoratsastusmahdollisuus.


Voit tuoda meille myös varsasi ajo-opetukseen.


Kasvatus

Tilalla kasvatetaan suomenhevosia. Kannattaa tiedustella myytäviä varsoja. Meille voit tuoda myös siitostammasi hoitoon ja varsomaan.

Maastoratsastus

Tervetuloa kokemaan luontoelämyksia luotettavien suomenhevosten kyydissä Tervolan kauniissa maastoissa. Tarjoamme maastoratsastusrekiä eritasoisille ratsastajille. Retkien kesto on 1-2 tuntia. Ryhmille voidaan räätälöidä sopiva retki.

Ratsastustunnit

Meillä ratsastetaan ympärivuoden ulkokentällä, eikä tunneilla ole milloinkaan yli kuutta ratsukkoa. Ratsuina toimivat luotettavat suomenhevoset, ja lisäksi muutama poni. Tiedustele itsellesi sopivaa ryhmää, tai varaa tunti vain itsellesi ja ystävillesi. 

Rekiretket

Perinteinen rekiajelu aisakellon soidessa on upea elämys ja sopii kaikenikäisille. Ajelun kesto 1/2 - 1 tuntia. Maksimi ryhmäkoko 8 hlö.

Kesäisin myös kärryajelut ovat mahdollisia.

Koneurakointi

Traktorityöt ja kaivinkonetyöt

Voit tilata meiltä traktorin ja kuljettajan mihin tahansa traktorityöhön. Urakoimme mm. pyöröpaalausta ja niittoa.

Kaivinkoneurakointia teemme 14tn ja 4 tn koneilla, ojankaivuusta pieniin pihatöihin. Soita ja kysy lisää 0442515661 Pietari