Mitä tarjoamme

Ratsastustunnit ja tallitoiminta


Pararatsastus

Tallilla on pararatsastuksen ohjaaja ja avustaja. Pyörätuoliramppi on käytössä, siispä erityistä tukea tarvitsevien ratsastus onnistuu turvallisesti. Ratsastamme ulkokentällä. Hevoset ovat rauhallisia ja koulutettuja tähän käyttöön.

Ryhmätunnit

Ratsastustunneilla toimivat rauhalliset suomenhevoset, keskikokoiset ja pienet ponit. Ryhmissä on maksimissaan kuusi ratsukkoa . Ryhmät on jaettu ratsastajien taitotason mukaan. Järjestämme talutustunteja ,joten myös aloittelijat ovat tervetulleita . Ratsastamme isolla ulkokentällä. Myös maastolenkit ovat mahdollisia. Ratsastajat on vakuutettu tallin puolesta. Tallilta voi lainata kypärän (pakko käyttää) ja turvaliivin jonka käyttö on suositeltavaa. Ratsastusleirejä järjetetään ympäri vuoden.

Täyshoito ja varsojen opetus

Tarjoamme hevosten täyshoitoa seitsemänä päivänä viikossa. Hevoset saavat olla paljon ulkona ja ne ruokitaan säännöllisesti tilan omalla heinällä ja täysrehulla. Käytössä on suuri ulkokenttä ja maastoratsastusmahdollisuus.


Koneurakointi

Traktorityöt ja kaivinkonetyöt

Voit tilata meiltä traktorin ja kuljettajan mihin tahansa traktorityöhön. Urakoimme mm. pyöröpaalausta ja niittoa.

Kaivinkoneurakointia teemme 14tn ja 4 tn koneilla, ojankaivuusta pieniin pihatöihin. Soita ja kysy lisää 0442515661 Pietari

Kuvia tilaltamme

ylämaankarjasta koneisiin