Ratsastustunnit

Tietoja

Ratsastamme isolla ulkokentällä. Ratsastajat on vakuutettu tallin puolesta. Tallilta voi lainata kypärän (pakko käyttää) ja turvaliivin, jonka käyttö on lapsille pakollista ja aikuisille suositeltavaa. 


Pararatsastus

Tallilla on pararatsastuksen ohjaaja ja avustaja. Pyörätuoliramppi on käytössä, siispä erityistä tukea tarvitsevien ratsastus onnistuu turvallisesti. Ratsastamme ulkokentällä. Hevoset ovat rauhallisia ja koulutettuja tähän käyttöön. 
Yksityistunnit

Meiltä voit varata myös yksityistunnin itsellesi tai vaikka kahdestaan ystävän kanssa.

Ryhmätunnit

Ryhmätunnit järjestetään ti-la. Ratsastustunneilla toimivat rauhalliset suomenhevoset, keskikokoiset ja pienet ponit. Ryhmissä on maksimissaan kuusi ratsukkoa. Ryhmät on jaettu ratsastajien taitotason mukaan. Järjestämme talutustunteja, joten myös aloittelijat ovat tervetulleita . Maastoratsastus

Tarjoamme maastoratsastusrekiä eritasoisille ratsastajille. Lähde nautiskelemaan Tervolan kauniin luonnon keskelle. Tarjoamme maastoratsastusrekiä eritasoisille ratsastajille. Retkien kesto on 1-2 tuntia. Voit varata maastoratsastuksen myös omalle ryhmällesi, jolloin voimme räätälöidä sopivan retken.